0

Orctan Automatische Masturbator

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Maak kennis met de Orctan Masturbator: een geheel nieuwe manier van penis stimulatie voor de man die hoge eisen stelt aan discretie en luxe! De fluisterstille Orctan presenteert een unieke combinatie van technologie en gebruiksgemak en bootst een gevoel na die nog het meest doet denken aan het ontvangen van orale seks. Deze masturbator is uitgevoerd met 2 massage rollers en biedt 9 verschillende programma's voor een ongekende stimulatie. Tevens kun je ook kiezen uit een Power-Boost en Edging functie voor nog meer afwisseling. Zo kun je iedere keer voor een ander verloop van stimulatie kiezen en blijf je ontdekken.

De Orctan is een lichtgewicht toy en uitgevoerd in een sportieve carbon fibre met siliconen rollers. Je kunt de Orctan in vele posities gebruiken en door het flexibel design past hij vrijwel bij de meeste penissen. Gebruik een glijmiddel op waterbasis voor extra comfort.

Opladen doe je met de bijgeleverde USB-kabel en na gebruik kun je hem opbergen in de speciale toybag.

Alternatieven die wij aanraden
-
+