0

Streng uitziende lederen premium muilkorf met blinddoek en knevel

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

De streng uitziende lederen premium muilkorf met blinddoek en knevel zorgt voor een ideale, comfortabele en vooral extatische bondage ervaring. De banden aan de zijkant, bovenkant en achterkant van het hoofd zijn verstelbaar. Door het zachte leer zijn deze banden ook zeer comfortabel. Om de bondage ervaring nog iets spannender en onvoorspelbaarder te maken is een blinddoek bijgeleverd. Deze blinddoek kan gemakkelijk op en van het masker worden geklikt. Daarnaast krijgt u bij de premium muilkorf ook twee knevels. De knevels zijn: vierkant en penisvorm.
Met deze drie-in-één bondage verzameling zal u uren plezier kunnen beleven.

De onderste band is verstelbaar van 36.8 cm tot 50.8 cm, de bovenste band is verstelbaar van 38.1 cm tot 48.3 cm. De achterhoofdbanden zijn verstelbaar van 29.2 cm tot 43.2 cm, en de banden aan de zijkant van het hoofd zijn verstelbaar van 24.1 cm tot 52.1 cm. De knevels zijn beide 9,5 cm bij 6,4 cm, waarbij de penisvorm knevel ook een 7,6 cm lange gestoffeerde penis met een omtrek van 12,1 cm heeft.

Materiaal: leer
Kleur: zwart
Inclusief: 8 riemsluitingen waarvan 2 afneembaar voor de knevels. Tevens drie D-ringen, een blinddoek en 2 knevels.

Alternatieven die wij aanraden
-
+